Suzanne Kuiper | HR-directeur

Ton komt al heel wat jaren in onze bedrijven om trainingen en coaching te verzorgen op het gebied van management development met name voor onze leidinggevenden in de service en aftersales.

Wat opvalt is dat Ton 100% gericht is op het realiseren van een coproductie met ons. Hij begrijpt door zijn vakkennis, zijn ruime ervaring in de automotive en zijn analytisch vermogen snel wat er aan de hand is en wat de specifieke behoeften van onze organisatie zijn. De trainingen die hij voor onze leidinggevenden verzorgt worden door iedereen als waardevol, prettig en praktisch ervaren. Hij weet een veilige sfeer te creëren waarin deelnemers zich prettig voelen en ook durven te leren en te experimenteren. En belangrijker nog, we zien de resultaten ook terug in de dagelijkse praktijk in o.a. de medewerkers-tevredenheidonderzoeken.

Door de jaren heen zijn we met elkaar gegroeid! IMPROVE verzorgt niet alleen trainingen voor ons, maar ook is Ton betrokken als moderator bij de rondetafelgesprekken met ons personeel. Individuele coaching, intervisie en verdere maatwerktrainingen staan de komende tijd op de planning.

Ik kan IMPROVE dan ook van harte aanbevelen! Wij zijn blij met de samenwerking en kijken samen verder in de toekomst wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

Gijs van Loon | Operationeel Directeur

IMPROVE is al zes jaar ons go to adres voor training, coaching en loopbaanadvisering. Door zijn gedegen aftersales kennis kent Ton de dagelijkse uitdagingen van onze medewerkers als geen ander.

Dit helpt hem om snel contact te leggen. Zijn benaderbaarheid en analytisch vermogen stellen hem vervolgens in staat om snel tot de kern door te dringen en duurzaam resultaat te boeken.

Tijdens een training- of ontwikkeltraject is Ton flexibel, kritisch en altijd gefocust op de gestelde doelen. Werkt een andere methode beter? Dan schakelt hij eenvoudig en neemt hij alle betrokkenen hier goed in mee. Hetzelfde geldt voor terugkoppeling en opvolging.

Ton begrijpt dat een training niet op zichzelf staat. Hij ziet de bredere context; binnen onze organisatie en binnen het persoonlijke ontwikkeltraject van onze medewerkers.

De combinatie van zijn werkwijze, bewezen resultaat en een prettige samenwerking op persoonlijk en zakelijk vlak maakt dat GroeNoord zeer tevreden is over de dienstverlening van IMPROVE.

Anita Knapper | HR Manager

Al zes jaar ken ik Ton als een zeer betrouwbare en efficiënte trainer en coach. Hoewel ik inmiddels van werkgever en branche ben veranderd, twijfelde ik er niet aan dat we ook met IMPROVE konden samenwerken aan de ontwikkeling van leidinggevenden bij Ardena. Na het succes van deze management development training is deze samenwerking ook uitgebreid naar andere business units van Ardena.

Ton heeft het talent om op basis van een gesprek de ontwikkelingsbehoeften te identificeren en deze om te zetten naar een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Tijdens de trainingen legt hij gemakkelijk verbinding met de deelnemers en creëert een veilige sfeer waarin alle persoonlijkheidstypes zich prettig voelen.

De samenwerking met Ton verloopt soepel; hij is een aangenaam persoon om mee van gedachten te wisselen. Hij geeft advies, gaat confrontaties niet uit de weg en is zich zeer bewust van zijn eigen kwaliteiten en grenzen. Als hij aan een training of coaching begint, kun je er zeker van zijn dat hij dit op een hoog niveau zal uitvoeren.

Henk-Jan van DonkelaarManaging Director Benelux

In onze zoektocht naar een trainer/coach om ons managementteam en onze after sales afdeling verder te ontwikkelen zijn wij bij Ton uitgekomen. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten die dat heeft gebracht. Ton heeft een natuurlijke manier van verbinden, luisterde goed naar de behoeften vanuit ons bedrijf maar ook vanuit de individuen.  Tijdens de training kon hij daardoor snel tot de kern komen en zagen we ook snel positieve resultaten. Zijn betrokkenheid gedurende het traject is groot en is door ons als erg fijn ervaren.  

Pieter Jacobs | Managing Director

Logo Ecobat ter illustratie in de slider

Enige geleden hebben wij Ton onder de arm genomen om enkele groei en verbeterpunten in ons bedrijf mee aan te pakken. Na enkele gesprekken had hij snel een goed beeld van onze organisatie en onze noden. Samen hebben we dan het te volgen traject uitgestippeld en flexibel bijgestuurd waar nodig. Ton heeft ons hierbij ondersteund in rekrutering,  individuele coaching alsook management coaching. Het gehele proces is ons uitstekend bevallen. Ton is kritisch en opbouwend stelt de juiste vragen en zorgt voor een aangename dynamiek. Hij bewaakt ieders grenzen zodat er steeds een constructieve sfeer heerst. Ton zet de dingen in beweging en daar maken we nog steeds gebruik van. Het traject is nog niet afgerond maar de veranderingen zijn al wel zichtbaar. Kortom: het is prettig samenwerken met resultaat!

Fred van Verseveld | Sales Director

IMPROVE traint en begeleidt al jaren zowel het commerciële als service personeel van Exide Technologies. Ton is een goede bekende in de wereld van Material Handling en kan daardoor zaken snel plaatsen en een extra verdiepingsslag maken.

Of het nu beginnende Accountmanagers zijn of door de wol geverfde Key-Accountmanagers, Sales collega’s van de frontoffice of van de backoffice, directieleden, teamleiders, of medewerkers, het maakt niet uit, Ton en zijn collega trainers weten altijd feilloos een training op maat neer te zetten en uit te voeren.

De reacties zijn vrijwel altijd erg positief, onze medewerkers geven aan zowel privé als zakelijk er veel baat bij te hebben gehad, en al snel merken zij, en wij, in de dagelijkse praktijk het verschil.