Met de juiste aanpak bereik je meer.

Durf gebaande paden te verlaten voor het beste resultaat. Dare to IMPROVE met IMPROVE! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in succesvolle training en coaching van management, sales- en after sales medewerkers.

Als een manager of een medewerker onder de maat functioneert, kan het zijn dat de vereiste kennis en vaardigheden onvoldoende ontwikkeld zijn. Individuele coaching is dan zeker een goede manier om op korte termijn de resultaten te verbeteren.

Coaching omvat het hele scala aan trainingsonderwerpen dat IMPROVE biedt, maar dan op maat gesneden. Alleen die onderwerpen die jouw managers en medewerkers nodig hebben om succesvol te zijn worden behandeld en getraind. En desgewenst gaan we mee naar klanten van jouw bedrijf om verkoopgesprekken bij te wonen. Dit geeft het ontwikkelingstraject vaak een stevige boost!

Doordat wij praktisch coachen met een zeer specifieke en doelgerichte focus op succes, wordt de investering er direct uitgehaald. En borgen? Dat doen we samen! Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.

Meer informatie over coaching? Bel Ton Megens op 06-24346140 of stuur een mail: info@improvetraining.nl