Suzanne van Aarle

Sales & Management Coach

“Samen het onmogelijke mogelijk maken”

Als ervaren manager en directeur is Suzanne gewend aan situaties waarin het gewenste resultaat soms onmogelijk lijkt. Binnen diverse branches heeft ze veel gewerkt in omgevingen waarin klanttevredenheid, efficiency en commercieel resultaat centraal staan.

Juist onder druk is een goede samenwerking cruciaal, waar je in een veilige omgeving jezelf kunt zijn, met je sterkte en je zwakke punten. En wanneer het lukt om die sterkten én zwakten met elkaar goed in te zetten, dan kan er zomaar magie ontstaan.

Insights Discovery

Een instrument dat ik graag gebruik is Insights Discovery. Als manager zette ik het al in binnen mijn teams en inmiddels ben ik zelf gecertificeerd practitioner. Ik zie het als een praktisch hulpmiddel om individuen en teams te helpen inzicht te krijgen in hun eigen en elkaars kwaliteiten en voorkeuren. Ik heb al vaak gezien dat een Insights Discovery training een doorbraak betekent in de onderlinge samenwerking en daarmee bijdraagt om het resultaat wél te behalen.

Mijn voorkeurskleuren zijn rood en geel. Kleuren die goed passen bij de eigenschappen die anderen mij vaak toeschrijven: Enthousiasme, daadkracht, positiviteit, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid. En deze zet ik, met mijn kennis en ervaring, in in de rollen die ik vervul als trainer, coach, HBO-docent en interim manager. Ik houd van de afwisseling die dit brengt en ik kan daardoor de theorie naar de praktijk brengen en vice versa.

Samenwerking met Ton Megens

Mijn samenwerking met Ton gaat ver terug. Dat kan ik goed onthouden omdat ik zwanger was van mijn middelste zoon (2003) toen ik hem ontmoette. Gedurende de jaren kwamen we elkaar steeds weer tegen, gepland en bij toeval. Logisch en bijzonder tegelijk dat ik opnieuw met hem samenwerk.