Paul van Bossum

sales & management coach
 

Duurzaam succes van een organisatie wordt in sterke mate bepaald door de menselijke verbinding!

Een lange en succesvolle carrière als commercieel en algemeen directeur in de kapitaalgoederenindustrie maakt Paul inmiddels tot een zeer ervaren en gedreven coach. Samen met jou weet Paul beweging te creëren om zo de koers uit te zetten naar een nog effectievere rol voor jou als manager/directeur. Zijn oprechte nieuwsgierigheid en belangstelling naar de mens achter de manager spelen een belangrijke rol in zijn aanpak als coach.

“Al lange tijd ben ik actief als sales & business coach op gebied van de ontwikkeling van sales professionals en managers. Authenticiteit is een cruciale factor die leidt tot een verhoging van de effectiviteit”

Dit betekent dat je empathie met anderen kunt tonen en ook in staat bent om dicht bij jezelf te blijven en zo succesvol relaties op te bouwen voor de langere termijn.

Deze aanpak bepaalt in sterke mate jouw positie als succesvol manager die ook nog plezier heeft in z’n job. Het is een fantastisch om vast te stellen dat door coaching een enorme potentie kan worden geactiveerd die zowel zakelijk maar ook privé een grote positieve impact hebben,

Naast echtgenoot, vader van 3 dochters en opa van een grote schare kleinkinderen is Paul een levensgenieter die regelmatig op zijn racefiets in de duinen te vinden is of geniet van een rondje golf.

“Ton Megens heeft in het verleden voor de organisatie waar ik verantwoordelijk voor was een plan ontwikkeld met als doel: de medewerkers zowel vanuit service als sales en management verder ontwikkelen op de benodigde competenties. Het resultaat van die samenwerking heeft geleid tot meetbare successen en de verhoging van de effectiviteit en motivatie van de medewerkers.

Logisch dat ik nu deel uit maak van IMPROVE, een professioneel team met een gezonde belangstelling om elkaar uit te dagen om beter te zijn waarbij humor een voorname rol speelt.

Ik verheug me erop met je aan het werk te gaan en samen een stap voorwaarts te zetten in jouw carrière!”