René Wientjens

René Wientjens

“Werken aan resultaten die er écht toe doen!”

Mensen bewust maken hoe zij naar de wereld en hun werk kijken (hun mindset) en hen hierin ondersteunen bij het maken van een bewuste (andere) keuze hierin, ligt aan de basis van hoe ik werk. Als de mindset past bij de mens en de functie, is het tijd voor het ontwikkelen van latente talenten en het uitbouwen van hun bewuste talenten.

Dit is het belangrijkste doel dat ik nastreef bij al mijn werkzaamheden, of dit nu trainingen of coachingstrajecten betreft. Door mensen te begeleiden bij de ontwikkeling van deze vaardigheden en het gewenste gedrag, worden immers de beste resultaten bereikt!

Sinds 2000 ben ik werkzaam op het gebied van training en coaching. Daarvoor vervulde ik verschillende sales-, marketing- en managementfuncties bij nationale en internationale bedrijven, hoofdzakelijk toeleveranciers op het gebied van laboratorium apparatuur, medical devices, farmaceutische producten en capital equipment.

Door deze werkervaring en gedegen kennis van de branche heb ik veel te bieden op het gebied van training en coaching van (veelal hoogopgeleidde) medewerkers binnen de Life Science branche. De focus ligt hierbij op management, verkoop en communicatie, voor coaching ben ik gespecialiseerd in personal coaching, functional coaching en coaching on the job.

Hierbij gebruik ik regelmatig ondersteunende tools, zoals DISC, Insights Discovery of diepgaandere persoonlijkheid assessments.

Dr. René Wientjens