Insights Discovery

IMPROVE is geaccrediteerd om te werken met het Insights Discovery®-systeem, dat op een snelle en betrouwbare wijze psychologische voorkeuren in kaart brengt. Het systeem, dat gebaseerd is op het onderzoek en werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve communicatie en organisatieontwikkeling te bevorderen.

Toepasbaar op elk niveau

Het Insights Discovery® Profiel maakt gebruik van een kleurentaal die snel wordt geaccepteerd. Het profiel is toepasbaar op alle niveaus van je organisatie. Het feit dat dit profiel beschikbaar is in 25 talen en 35 landen, maakt het ook geschikt voor internationale teams of organisaties.

Het uitgangspunt van het Insights Discovery® Profiel is dat elke persoon uniek is.
Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te herkennen, te waarderen en te benutten.

Inzicht geeft kracht

Inzicht in onze eigen gedragsstijl en in die van de ander helpt de effectiviteit van de interactie en de boodschap te vergroten. Het zijn juist deze verschillen die een grote impact hebben op de samenwerking en het realiseren van de doelstellingen.