Sanne Fictoor

trainerscoördinator

“Laat het regelwerk voor professionele trainingen maar aan mij over!”

De coördinatie rondom onze trainingen vertrouwen wij met een gerust hart aan Sanne toe. Of het nu gaat om de uitnodigingen aan deelnemers, het verzorgen van trainingsmateriaal of het regelen van de locaties, Sanne verzorgt het tot in de puntjes. Niet alleen bij IMPROVE zijn we blij met haar support. Ze helpt ook bij het waarmaken van dromen in de wielersport.

Regelaar met oog voor details

“Welke baan ook op mijn pad kwam, het had altijd wel iets met organiseren te maken. In de tijd van congresorganisatie heb ik ervaren dat mijn stressbestendigheid daarbij van pas komt. Het onderhouden van contacten hoort er ook bij en maakt dit werk zo afwisselend.

Dankzij mijn rol als trainingscoördinator ontstond de match met IMPROVE. Ik zorg er graag voor dat de trainers zich 100% kunnen richten op hun vak. Daarvoor bewaak ik het overzicht en ook bij preciezere werkzaamheden zoals de administratie, kunnen ze op mij rekenen.”

Begeleiden van wielertalent

“Het wielrennen heeft me nooit losgelaten. Zelf heb ik ook wedstrijden gereden en tegenwoordig combineer ik mijn werk als trainingscoördinator met een unieke functie bij de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielrenunie). Binnen het begeleidingsteam verzorg ik de renners met de nodige massages. ‘Soigneur’ is de mooie naam hiervoor. In eerste instantie was ik actief bij de Nederlandse selectie op de weg, later werd dat uitgebreid met het veldrijden, mountainbiken en paracycling. Een dankbare job: ik volg de trajecten van bijzondere mensen. Sommigen zijn nu zelfs klaar voor Tokyo!

Het is soms even puzzelen om alle draaiboeken te laten stroomlijnen. Maar daar merkt de klant niets van. Hooguit dat mijn e-mail op een gek tijdstip kan binnenkomen. Dat hoort erbij als je de touwtjes in handen hebt over diverse tijdzones… ‘van hier tot Tokio’ ;-)“

Meer weten over onze trainingen?