Udo Possel

trainer | coach adviseur interim manager

“Blijvend resultaat teweegbrengen voor mens en organisatie, een prachtige job.”

Kies je voor Udo, dan ben je verzekerd van een bevlogen trainer en coach met bijzonder veel kennis en ervaring. Hij gelooft dat het elke dag beter kan en biedt de juiste aandacht om daarmee aan de slag te gaan. Dat doet hij op een aangename manier, om te beginnen als uitstekende luisteraar. Hij is gewend om met allerlei mensen uit het bedrijfsleven om te gaan en kiest altijd voor een trainingsaanpak die bij de deelnemers past. Energie, vakkundigheid en de nodige humor om het ijs te breken, zijn daarbij zijn kracht. Uitgeleerd raak je nooit met Udo!

Eindeloos veel trainingen op zijn naam

“De veerkracht van de mens heeft mij altijd geboeid. Mensen kunnen zichzelf blijven ontwikkelen. Dat vereist natuurlijk meer dan zomaar een training of coaching. Echt iets leren gaat niet vanzelf en vaak moet weerstand overwonnen worden. Als je training of coaching goed combineert met het toepassen in de praktijk én je regelmatig overleg hebt over je ontwikkelingspunten, kan je actief werken aan verandering. Zodat mensen beter leren omgaan met verschillende werksituaties, en daar gemakkelijker en doeltreffender op in kunnen spelen.

Naast mijn werk als trainer ben ik ook actief als interimmanager en adviseur op het vlak van management en commercie. Het is waardevol te ervaren wat organisaties in beweging brengt. Die praktijkkennis benut ik in mijn trainingen. Daarbij is mijn specialisatie door de jaren heen komen te liggen op trajecten in meerdere branches zoals de verpakkingsindustrie, de groothandelssector en overheidsorganisaties.”

Raakvlak met IMPROVE

“Ik voel mij meer dan thuis bij het trainingsbureau IMPROVE. Het is prettig samenwerken vanwege de professionaliteit en we delen onze passie voor sales en management. Verder mag ik wel zeggen dat ik al jarenlang fijn samenwerk met de oprichter Ton. Het mooie is dat we elkaar blijven uitdagen om ook onszelf verder te ontwikkelen.

Het leereffect maakt mij keer op keer een tevreden trainer: zeker als ik een jaar later contact zoek en hoor dat zaken nog steeds beter werken. Of als mensen terugkoppelen dat ze geleerd hebben om betere keuzes te maken, waardoor ze optimaler functioneren. Daar doe ik het voor. En precies dat verbetereffect bereik ik ook graag met jou, je team of organisatie.”

Verder kennismaken met Udo? Maak gerust een afspraak.