Ivo Santegoets

coach adviseur

“Met een pragmatische aanpak, ligt het resultaat binnen handbereik”

Gedrevenheid typeert Ivo! Hij startte zijn carrière in de automotive en werkte op verschillende niveaus binnen de leasing, dealer- en importeurs. Daarbij heeft hij ook als zelfstandig ondernemer gewerkt. Zijn adviesvaardigheden heeft hij o.a. in de praktijk ontwikkeld. Zijn expertise richt zich vooral op bedrijfswagens, elektrisch vervoer en duurzame mobiliteit.

Na 10 jaar besloot hij met zijn kennis en specialiteit zijn eigen koers te gaan varen. Ivo heeft een open visie. Zijn passie en gedrevenheid beperkt zich daarom niet alleen tot de autobranche, ook de bouw-, ontwikkelings-, en installatiebranche hoort daarbij. Mensen en organisaties in beweging zetten om het juiste resultaat te halen, dat is waar hij voor staat. “Mijn nuchtere instelling en pragmatische aanpak wordt door klanten als prettig ervaren”.

Helder doel voor ogen

“Als adviseur ben ik actief bij diverse organisatie en overheden. Of het nu gaat om het verbeteren van processen, het opstellen van een business case of het op zoek gaan naar nieuwe strategieën, voor mij is dat altijd een uitdaging. Geen enkele organisatie is daarbij hetzelfde, het vraagt om inlevingsvermogen en flexibiliteit.” Zo werkt Ivo momenteel aan een project in opdracht van het Ministerie en diverse gemeenten, waarbij met name MKB ondernemers ondersteund worden met het overgaan op duurzame mobiliteit. “Deze ondernemers zijn een belangrijke doelgroep voor de reductie van de CO2 uitstoot in de grotere steden en weten vaak zelf niet hoe ze hun mobiliteit kunnen aanpassen. Het is goed dat de overheid oog voor deze ondernemers heeft.”

Het mooie is dat ik deze kennis en ervaring ook gebruik in mijn rol als coach. Centraal voor mij is de weg naar het einddoel en soms moeten daar weleens wat hobbels en drempels voor worden genomen. De aanhouder wint altijd!

Verder kennismaken met Ivo? Maak gerust een afspraak.