Giel Swinkels

vitaliteitscoach

“In beweging vind je antwoorden”

Giel begeleidt mensen om vitaal voorwaarts te gaan. Hij helpt mensen om weer de juiste stappen te zetten om zich vitaler te voelen. Hij doet dit met een totaalaanpak, want alles hangt met elkaar samen. Verandering vindt niet alleen plaats in je hoofd, maar ook in je hele lichaam. Daarom wordt in zijn coaching trajecten naast coaching ook fysiek bewogen.

Bewegen met impact

“Mijn achtergrond als sportdocent komt goed van pas in mijn coaching, omdat ik de deelnemers letterlijk in beweging laat komen. Mijn coaching is gevarieerd en daardoor nooit saai. Tijdens de beweegoefeningen breng ik onbewust gedrag naar boven bij de deelnemer, zodat ze inzichten krijgen en van daaruit stappen naar verandering kunnen zetten.

“De deelnemers leren hoe ze het beste energie kunnen managen en hoe ze met zelfvertrouwen kunnen handelen volgens hun kernwaarden. Ze weten wat ze willen en kunnen. De juiste vaardigheden worden getraind in een sportieve setting, waarin ook de humor niet ontbreekt.”

Maatwerk

‘Vitale mensen zijn vitale werknemers. Ik gun ieder mens een vitaal leven op privé én werkgebied. Een vitaal persoon zal minder ziekteverzuim hebben en meer medewerkerstevredenheid. Het mooie is dat het mes altijd aan twee kanten snijdt.’

Ieder persoon heeft  zijn/haar specifieke hulpvraag. Het is de uitdaging van het vak om iedereen het juiste maatwerk te geven. Een ding is zeker: “We bewegen samen richting jouw doelen”

Onderwerpen waar we mee aan de slag kunnen zijn:

  • Stressmanagement
  • Leefstijl coaching
  • Energiemanagement
  • Mentale kracht

Wat kan jij vertellen?

Als coach help ik mensen om zich weer vitaal te voelen. Als start nemen we het verlangen van de deelnemer. Wat wil hij of zij?

Mensen komen bijvoorbeeld met de volgende hulpvragen:

  • Ik wil graag meer ontspanning ervaren gedurende de dag.
  • Ik wil graag meer energie
  • Ik wil graag meer structuur en overzicht in mijn dag(en).
  • Ik wil graag meer zelfvertrouwen en mijn grenzen aan kunnen geven.

Dit zijn allemaal hulpvragen die gaan zorgen voor een gezonder, vitaler mens én werknemer.

In de 1:1 coaching in de buitenlucht werken we aan fysiek, mentale en emotionele vaardigheden om dit te bereiken. Hieruit vloeien ook passende opdrachten uit voort, zodat je ook thuis kunt werken aan jouw doelen.

Beweging is een belangrijk onderdeel van de sessies. Je hoeft hiervoor zeker geen fanatieke sporter te zijn. Het wordt aangepast op de deelnemer.

Verder kennismaken met Giel? Maak gerust een afspraak.